Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Audio-technica ATH-SPORT10 In-Ear vezeték nélküli fülhallgató, fekete

Ár:
9.900 Ft
Gyártó: Audio-technica
Cikkszám: 4961310146979
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-25

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

ATH-SPORT10
Hallójárati sport hülhallgató
A 8,8 mm-es hangszóróval tervezett és aktív használatra kialakított ATH-SPORT10 fülhallgatóval kedvenc dallamaidat hallgatva edzhetsz. A laborban bevizsgált és IPX5 izzadságálló, vezeték nélküli fülhallgatók könnyűek és megfizethetők, miközben kiváló minőségű hangot biztosítanak. A kényelmesen fül mögé illeszthető és kétféle fülharaggal ellátott ATH-SPORT10 fülhallgató stabil illeszkedést biztosít otthoni, edzőtermi vagy szabadtéri gyakorlatokhoz.

Jellemzők:

  • Kialakítás: Zárt, dynamic
  • Meghajtó átmérő: 8.8 mm
  • Frekvencia átvitel: 20 - 20,000 Hz
  • Maximális terhelhetőség: 40 mW
  • Érzékenység: 105 dB/mW

Sportoláshoz használható IPX5 vízálló fülhallgató

Akár a rekordodat készülsz megdönteni futásban, akár felüléseket végzel, vagy kalóriákat égetsz elliptikus tréneren, a SPORT10 vezeték nélküli fülhallgató segít lépést tartani. A laborban tesztelt és hivatalosan IPX5 vízállóság besorolással tanúsított SPORT10 fülhallgatóra számíthat, akár erős izzadással járó, nagyintenzitású gyakorlatokat végzel, akár esőben futsz.

Az IPX egy olyan besorolás, amely pontosan méri, mennyire védett az elektronikai eszköz a vízzel szemben. A magas, IPX5 besorolású ATH-SPORT10 fülhallgató porállósága is tanúsított, ellenáll az izzadságnak és a kisnyomású vízpermetnek, így ideális társad az edzések során.

Biztonságos és kényelmes illeszkedés

Nincs rosszabb annál, mint amikor kiesik a fülhallgató futás közben, ezért rendelkezik a SPORT10 vezeték nélküli fülhallgatónk kényelmes, selymes, lágy kialakítással. A háromféle méretű fülharangnak köszönhetően testreszabottan és szorosan illesztheti be a fülhallgató dugóit, miközben felhelyezett kapoccsal ellátott, aszimmetrikus, 1,2 m hosszú, U-típusú kábel biztosítja, hogy a helyükön maradjanak.

Kompakt méret, erőteljes hang

Pehelysúlya ellenére a SPORT10 azt a hangzást nyújtja Neked, amit a japán szakértőinktől elvárhatsz. A sportoláshoz használható fülhallgatót több mint 50 éve gyarapodó hangtechnikai örökségünk felhasználásával terveztük, és meglepően erőteljes hangzást kínál az innovatív 8,8 mm-es hangszórókkal.

Akár egy basszussal tűzdelt, dübörgő hangzású lejátszólistát részesítsz előnyben edzés közben, akár hangoskönyvben merülsz el, vagy motivációs podcastot hallgatsz, a SPORT10 vezeték nélküli fülhallgató kiváló hangminőséget kínál. A 20-20000Hz közötti frekvenciatartománynak köszönhetően gazdag hangélményt élvezhetsz nyújtás, futás vagy súlyemelés közben.

Keresés