Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Audio-technica ATH-M20XBT Bluetooth fejhallgató

Ár:
35.900 Ft
Gyártó: Audio-technica
Cikkszám: 4961310157111
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
Bluetooth
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

ATH-M20xBT

A fület fedő, vezeték nélküli ATH-M20xBT fejhallgató az összes olyan funkcióval rendelkezik, amit csak kívánhatsz, és hangminősége pedig minden elvárásnak megfelel. Legkeresettebb termékünk, az ATH-M20x professzionális vezetékes stúdió-fejhallgatója inspirálta, dizájnjával és az alacsony frekvenciasávokban a jobb teljesítményt nyújtó erőteljes, 40 mm-es meghajtóival az ATH-M20xBT Bluetooth fejhallgató elképesztően jó zenehallgatási élményt nyújt a teljes frekvenciasávot lefedő, magas hangzáshűségű (hi-fi) hangzásával és kiemelt basszushangjával.


Jellemzők:

  • Vezeték nélküli, menet közben is használható, és ugyanarra a hangzásvilágra képes, mint az ATH-M20x professzionális stúdió-fejhallgató
  • 40 mm-es meghajtói és rézzel burkolt alumíniumhuzalos hangtekercsei kiváló teljesítményre képesek, kiemelve az alacsony frekvenciasávokat is
  • A rövid várakozási idejű üzemmód javítja a szinkront a hang és kép között a gördülékeny közvetítés és játékélmény érdekében
  • A többpontos párosítási funkcióval egyszerre két Bluetooth eszközhöz is csatlakozhat
  • Akár 60 órányi folyamatos használatot tesz lehetővé teljes töltés mellett vagy 3 órányit egy 10 perces gyors töltést követően (USB-C csatlakozón keresztül)
  • A bal kagylóba beépített mikrofon és gombok segítségével könnyen kezelheti hívásait, lejátszhatja zenéit és szabályozhatja a hangerőt
  • A fület lefedő kialakítás kiváló hangszigetelést nyújt zajos környezetben
  • Professzionális minőségű anyagból készült fülpárnák és fejpánt a hosszú élettartamért és kényelemért
  • A termék tartalmaz egy 1,2 m (3,9 láb) hosszú kábelt az opcionális vezetékes kapcsolódáshoz


Élvezd a stúdió-fejhallgatónkét tükröző hangzásvilágot, bármerre is jársz! Az ATH-M20xBT többpontos párosítási képességével vezeték nélkül csatlakozhatsz két készülékre, ami a fejhallgatót optimálissá teszi multimédiás használatra. A vezeték nélküli fejhallgató rövid várakozási idejű (alacsony látenciás) üzemmóddal is rendelkezik, amely javítja a hang és a kép szinkronját a gördülékeny közvetítés és játékélmény biztosítása érdekében.

A fület lefedő Audio-Technica fejhallgató kiváló hangszigetelést nyújt zajos környezetben. Modern dizájnjának és minőségi alapanyagainak köszönhetően az ATH-M20xBT ideális hallgatási élményt nyújt azok számára, akiknek a hangzás az első.

Az ATH-M20xBT fejhallgató akkumulátora nagy kapacitású: akár 60 órányi folyamatos használatot tesz lehetővé teljes töltés mellett, vagy 3 órányit egy 10 perces gyors töltést követően (USB-C csatlakozón keresztül). A bal kagylóba beépített mikrofon és gombok segítségével könnyen kezelheti hívásait, lejátszhatja zenéit és szabályozhatja a hangerőt. Az ATH-M20xBT fülpárnái és fejpántja professzionális minőségű alapanyagokból készült, amelyeknek hála a fejhallgató rendkívül strapabíró és kényelmes.

Az elvárt

stúdióhangzás

Élvezd a vezeték nélküli kialakítás kényelmét és hangzását. A klasszikus, magas hangzáshűségű M20x stúdióhangzás a kiemelt basszussal most már a te kezedben van, és bárhová magaddal viheted.

60 órás

akkumulátor

kapacitás

Az ATH-M20xBT fejhallgatókkal a zenéid mindig rendelkezésére állnak. A teljes töltéssel akár 60 órányi zenehallgatás, a 10 perces gyors töltéssel akár 3 órányi zenehallgatás lehetséges.

Vezetékes

vagy

vezeték nélküli

Az ATH-M20xBT mellé hangkábelt adunk, így fejhallgatódat hagyományos vezetékes kapcsolaton keresztül is használhatod, ha erre van szükséged.

A legendás

M-széria

A világ legjobb hangmérnökei és hangminőség-kritikusai által évről évre elismert M-szériát csak úgy emlegetik, hogy azoknak való, akiknek a hangzás az első.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 40
Érzékenység 99 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Minimum frekvencia 5Hz
Maximum frekvencia 32000Hz
Kompatibilitás Andorid, iOS
Rendszer Zárt
Akkumlátor töltési idő 3óra
Vezeték nélküli Bluetooth
Impedancia 36 Ohm
Működési idő 60óra

Keresés