Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Audio-Technica ATH-GL3 nyitott gamer fejhallgató, fehér

Ár:
47.900 Ft
Gyártó: Audio-technica
Cikkszám: ATH-GL3WH
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


ATH-GL3

Az ATH-GL3 HIFI gaming headset semmihez sem fogható, tiszta hangminőséget kínál. A föld elemi ereje által inspirált fejhallgató földelt, zárt kialakításának köszönhetően a játék minden pillanatát hallani és érezni fogod. A könnyű, vezetékes gaming headset levehető boom mikrofonnal, valamint beépített hangerőszabályzóval és némítókapcsolóval rendelkezik a kényelmes vezérlés érdekében. A PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X konzolokkal, valamint laptopokkal, PC-kkel és más eszközökkel kompatibilis ATH-GL3 tökéletes gaming headset, amely lebilincselő élményt nyújt.


Jellemzők:

  • A zárt headset kiváló hangszigetelést biztosít az igazán lebilincselő játékélményért
  • A nagy átmérőjű, 45 mm-es meghajtók nagy felbontású, kiváló részletességű hangot biztosítanak
  • A hihetetlenül könnyű headset (kevesebb, mint 230 gramm) kényelmes játékot biztosít hosszú órákon át
  • A legkorszerűbb, hajlékony (és levehető) boom mikrofon, rendkívül jól irányítható jelfelvétellel, kristálytiszta kommunikációt biztosít játék közben
  • A hangerőszabályzó tárcsa és a némítókapcsoló a bal oldali hangszóróba van beépítve a mikrofon kényelmes vezérlése érdekében
  • Két leválasztható kábel: egy 3,0 m-es (9,8’) kábel 3,5 mm-es (1/8”) mikrofon- és fejhallgató-csatlakozóval a számítógépekhez való csatlakozáshoz, valamint egy 1,2 m-es (3,9’) kábel 3,5 mm-es (1/8”) TRRS csatlakozóval PS5, Xbox Series X és más játékkonzolokhoz való csatlakozáshoz
  • A fülpárnák és a fejpárna levehető és könnyen cserélhető



Növeld a játékélményt a következő szintre az ATH-GL3 segítségével. A föld elemi ereje által inspirált, fület teljesen eltakaró (over-ear) gaming headset kiváló hangszigetelést biztosít. A 45 mm-es meghajtók nagy felbontású hangot és kiváló részletességet biztosítanak. A hajlékony, levehető, HIFI mikrofonnal felszerelt és kevesebb mint 230 gramm tömegű, könnyű fejhallgató kristálytiszta kommunikációt biztosít, és lehetővé teszi, hogy a játékosok kényelmesen streamelhessenek akár órákon át.

A hangerőszabályzó tárcsa és a némító kapcsoló a bal oldali hangszórónál található a bejövő hang és a mikrofon egyszerű vezérlése érdekében. A vezetékes headsethez két kábel tartozik: egy 3,0 m-es (9,8’) kábel 3,5 mm-es (1/8”) mikrofon- és fejhallgató-csatlakozóval a számítógépekhez való csatlakozáshoz, valamint egy 1,2 m-es (3,9’) kábel 3,5 mm-es (1/8”) TRRS csatlakozóval PS5, Xbox Series X és más játékkonzolokhoz való csatlakozáshoz.

A fülpárnák és a fejpánt könnyen eltávolíthatók az egyszerű cserélhetőség érdekében. Ez a vezetékes headset kompatibilis a PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X konzolokkal, valamint laptopokkal, PC-kkel és más, szabványos 3,5 mm-es TRRS headset-csatlakozóval vagy külön mikrofonbemenettel és fejhallgató-kimenettel rendelkező eszközökkel.

A föld elemi ereje

A japán analóg audió örökségéből eredően az Audio-Technica HIFI gaming headsetei még ma is olyan tiszta hangzást biztosítanak, amely igazán ritka a játékok világában. A föld elemi ereje inspirálta az ATH-GL3 headset földelt, zárt kialakítását, így minden pillanatot hallani és érezni fogsz.

HI-FI Játékélmény

A zárt burkolat belsejében nagyméretű, 45 mm-es meghajtók találhatók, amelyek nagy felbontású és kiváló részletességű hangot biztosítanak. A bal oldali hangszórónál beépített hangerőszabályzó tárcsa és némítókapcsoló található a professzionális minőségű boom mikrofon kényelmes vezérléséhez.

Rendkívül könnyű

A földelt, zárt kialakítás igazán lebilincselő élményt nyújt. De ne keverd össze a földeltet a nehézzel! A 230 grammnál is kevesebb ATH-GL3 rendkívül könnyű, így akár órákon át kényelmesen játszhatsz vele.

Kentaro Yoshida

Kentaro egy vidéki halászfaluban született és nőtt fel Toyamában, Japánban. 18 éves korában Kentaro úgy döntött, Ausztráliába költözik, hogy az angol nyelvet tanulja, valamint a napsütötte tengerpartokat és a kiegyensúlyozottabb életmódot élvezhesse. Egy évtized után mára már illusztrátor és művész, aki jelenleg Sydney északi partjainál él.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 45
Érzékenység 98 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Gamer
Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 35000Hz
Rendszer Zárt
Vezérlés nincs
Impedancia 45 Ohm
Mi van a dobozban Levehető mikrofon szélfogóval Leválasztható kábel (1,2 m (3,9’)/3,5 mm (1/8”) aranyozott sztereó mini-csatlakozó/4 pólusú) Leválasztható kábel PC-hez (3,0 m (9,8’)/3,5 mm (1/8”) aranyozott sztereó mini-csatlakozó/3 pólusú x2)
Mikrofon típus Electret kondenzátor
Mikrofon érzékenység -43 dB (1 V/Pa, 1 kHz-nél)
Mikrofon frekvencia átvitel 30-20 000 Hz
Mikrofon iránykarakterisztika Hiperkardioid

Keresés