Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Audio-Technica ATH-GDL3 Gamer fejhallgató, fehér

Ár:
55.900 Ft
Gyártó: Audio-technica
Cikkszám: ATH-GDL3WH
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


ATH-GDL3

A levegő elemi ereje által inspirált ATH-GDL3 nyitott, HIFI gaming headset kiterjedt hangzást kínál a páratlan és lebilincselő játékélményhez. A 220 grammos ATH-GDL3 szinte olyan könnyű, mint a levegő, ez teszi rendkívül kényelmes headset-té. A könnyű headset olyan funkciókkal van felszerelve, mint a levehető boom mikrofon, a beépített hangerőszabályzó és a némító kapcsoló a kényelmes vezérlés érdekében.


Jellemzők:

  • A nyitott gamer headset lehetővé teszi a hangok (például közeledő ellenfél) lokalizálását egy kiterjedt hangmezőn belül.
  • A nagy átmérőjű, 45 mm-es meghajtók nagy felbontású hangot szállítanak, kitűnő részletességgel
  • A hihetetlenül könnyű fejhallgató (kevesebb, mint 220 gramm) hosszú órákon át kényelmes játékot kínál
  • A csúcstechnológiás, rugalmas (és levehető) boom mikrofon erősen irányított hangfelvétellel kristálytiszta játékon belüli hangkommunikációt biztosít
  • A hangerőszabályzó tárcsa és a némító kapcsoló a bal fülkagylóba van beépítve a mikrofon kényelmes vezérléséhez
  • Két levehető kábel: 3,0 m-es (9,8") kábel 3,5 mm-es (1/8") mikrofon- és fejhallgató-csatlakozóval számítógépekhez; 1,2 m-es (3,9") kábel 3,5 mm-es (1/8") TRRS csatlakozóval PS5, Xbox számára Series X és más játékkonzolok
  • A fülpárnák és a fejpárnák leválaszthatók az egyszerű csere érdekében



Ha a legjobb, nyitott gaming headsetet keresed, az Audio-Technica ATH-GDL3 a megfelelő választás! A levegő elemi szelleme által inspirált, fület befedő (over-ear) fejhallgató tömege kevesebb mint 220 gramm, így egész napos kényelmet biztosít. A kényelmes fejhallgató 45 mm-es meghajtói nagy felbontású, HIFI hangminőséget biztosítanak, amely tágas és lebilincselő érzést biztosít. Minden vezetékes headset rugalmas, levehető boom mikrofont tartalmaz, amely rendkívül tiszta és részletgazdag hangot biztosít.

A hangerőszabályzó és a némítókapcsoló a bal oldali hangszórónál található a bejövő hang és a mikrofon egyszerű vezérlése érdekében. A gaming headsethez két leválasztható kábel tartozik: egy 3,0 m-es (9,8’) kábel 3,5 mm-es (1/8”) mikrofon- és fejhallgató-csatlakozóval a számítógépekhez való csatlakozáshoz, valamint egy 1,2 m-es (3,9’) kábel 3,5 mm-es (1/8”) TRRS csatlakozóval PS5, Xbox Series X és más játékkonzolokhoz való csatlakozáshoz.

Az ATH-GDL3 kompatibilis PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X játékkonzollal, laptopokkal, PC-kkel és más, szabványos 3,5 mm-es TRRS fejhallgató csatlakozóval vagy külön mikrofonbemenettel és fejhallgató kimenettel rendelkező eszközökkel. A fülpárnák és a fejpánt könnyen eltávolíthatók az egyszerű cserélhetőség érdekében.

A levegő elemi ereje

A japán analóg audió örökségéből eredően az Audio-Technica HIFI gaming headset-jei még ma is olyan tiszta hangzást biztosítanak, amely igazán ritka a játékok világában. A levegő elemi szelleme inspirálja az ATH-GDL3 headset természetes, nyitott kialakítását, amely tágas, lebilincselő hallgatási élményt nyújt.

HI-FI Játékélmény

A nyitott burkolat belsejében nagyméretű, 45 mm-es meghajtók találhatók, amelyek nagy felbontású és kiváló részletességű hangot biztosítanak. A bal oldali hangszórónál beépített hangerőszabályzó tárcsa és némítókapcsoló található a professzionális minőségű boom mikrofon kényelmes vezérléséhez.

Többórányi kényelem játék közben

A tágas, nyitott kialakítás igazán lebilincselő élményt nyújt. A 220 grammnál is könnyebb fejhallgató szinte olyan könnyű, mint a levegő, így akár órákon át kényelmesen játszhatsz vele.

Kentaro Yoshida

Kentaro egy vidéki halászfaluban született és nőtt fel Toyamában, Japánban. 18 éves korában Kentaro úgy döntött, Ausztráliába költözik, hogy az angol nyelvet tanulja, valamint a napsütötte tengerpartokat és a kiegyensúlyozottabb életmódot élvezhesse. Egy évtized után mára már illusztrátor és művész, aki jelenleg Sydney északi partjainál él.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 45
Érzékenység 98 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Gamer
Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 35000Hz
Rendszer Nyitott
Vezérlés nincs
Impedancia 45 Ohm
Mi van a dobozban Levehető mikrofon szélvédővel Leválasztható kábel (1,2 m (3,9’)/3,5 mm (1/8”) aranyozott sztereó mini-csatlakozó/4 pólusú) Leválasztható kábel PC-hez (3,0 m (9,8’)/3,5 mm (1/8”) aranyozott sztereó mini-csatlakozó/3 pólusú x2)
Mikrofon típus Electret kondenzátor
Mikrofon érzékenység -43 dB (1 V/Pa, 1 kHz-nél)
Mikrofon frekvencia átvitel 30-20 000 Hz
Mikrofon iránykarakterisztika Hiperkardioid

Keresés